بنیامین84

آشنایی با انواع علم ها و فناوری های جهان

بنیامین84

آشنایی با انواع علم ها و فناوری های جهان

سلام!!
شما در این سایت می توانید با انواع فناوری های جهان آشنا شوید واطلاعات عمومی ذهن خود را افزایش دهید،همچنین با وبلاگ ها و سایت های مختلف دیگر آشنا شوید(البته در قسمت وبلاگ ها)

_ در کادر جستجو نیز می توانید نام مطلب را وارد کنید وآن را مشاهده کرده و بخوانید.

امیدوارم که از این سایت یا وبلاگ خوشتان بیاید و راضی باشید.
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

طبقه بندی موضوعی

آخرین نظرات

نویسندگان

باکتری سالمونلا

مسمومیت غذایی که به دلیل گروه باکتری سالمونلا اتفاق می افتد سالمونلوزیس نامیده می شود . تعداد زیاد و گوناگونی ازباکتری سالمونلا وجود دارند که بر حسب اولین مشاهدات که شرح داده شده است ، نامگذاری شده اند مانند سالمونلا تیفی موریوم ، سالمونلا انتریتیس ، سالمونلانیوپورت ، سالمونلا دولین و… .  باکتری ها ممکن است مدت طولانی در خارج از بدن زنده بمانند و در شرایط گرما و رطوبت به سرعت تکثیر شوند . برای ایجاد بیماری تعداد زیادی از باکتری های زنده (بیش از 100/000 در هر گرم ) لازم است .

نگهداری غذا درحرارت کمتر از 5 درجه سانتی گراد باعث جلوگیری از تکثیر باکتری سالمونلا می شود . گوشت پخته شده ای که مقداری از آن باقی مانده است برای جلوگیری از تکثیرباکتری سالمونلا باید بلافاصله به سرعت سرد شوند .

منابع و مکان های رشد باکتری سالمونلا

غذاهای گوشتی ، تخم مرغ و محصولات تخم مرغ (سس مایونز)، کیک ، بستنی ، فرنی و خامه مصنوعی بیشتر آلوده می شوند . مرغ و سایر حیوانات اغلب ناقل سالمونلا هستند . تخم مرغ منبع شایع این نوع عفونت محسوب می شود . ممکن است قبل از خواباندن تخم مرغ ها در سالمونلای آلوده ، آنتراتیوس گردیده و یا بعد از تخم گذاری در اثر آلودگی با فضولات مرغ عفونی شوند . به گزارش اسان طب  سالمونلوزیس در اثر آلودگی تخم مرغ (سس مایونز ، کیک بستنی ) ویا پخت نامناسب تخم مرغ نیز ایجاد می شود . فریزر و پاستوریزه کردن برای تخم مرغ استفاده نمی شود وبرای جلوگیری از عفونت غذایی با تخم مرغ بهتر است هر چه زودتر تخم مرغ مصرف شود و یا پخته شود .

موش صحرایی و موش خانگی ممکن است منابع شایع عفونت سالمونلایی باشند . فضولات آنها می تواند آلودگی را به غذا انتقال دهد . حیوانات خانگی نیز ممکن است بدون داشتن علایم بالینی منبع آلودگی باشند . این دلیل خوبی برای نگهداری سگ ها بیرون از اغذیه فروشی ها می باشد .

گوشت و محصولات آن نیز اغلب به وسیله ی باکتری سالمونلاآلوده می شوند . به خصوص گوش تهایی که پس از خرد کردن لاشه تمیز و درست خرد و درست می شوند . مرغ و ماهی نیز به باکتری سالمونلا آلوده می شوند به خصوص اگر قسمتی از مرغ یخ زده قبل از پختن گرم شود . باکتری سالمونلا به راحتی کشته می شود و پختن غذا با حرارت مناسب تامین کننده این خواسته است و کافی است حرارت قسمت مرکزی غذا حدود 65 درجه سانتی گراد باشد . در این صورت همه باکتری ها از بین خواهند رفت .







عفونت های خفیف و شدید می تواند انسان های در معرض خطر را از بین ببرد. اما راه هایی وجود دارد که از این نوع عفونت ها پیشگیری می کند.

 

منابع غذایی سالمونلا

همه غذاهای خام با منشا حیوانی مثل گوشت، مرغ، شیر و لبنیات، تخم مرغ و غذاهای دریایی می توانند آلوده به باکتری سالمونلا شوند.

همچنین برخی میوه جات و سبزیجات می توانند باکتری سالمونلا را در خود داشته باشند.

مردم باید از مصرف هر گونه مواد غذایی خام و نپخته و مواد غذایی غیرپاستوریزه پرهیز کنند.

 

آیا پختن و یا شستن کمک کننده می باشد؟

پختن باعث از بین رفتن باکتری سالمونلا می شود، در حالی که شستن میوه ها و سبزیجات باعث نابودی سالمونلا نمی گردد. پس، بهتر است میوه ها و یا سبزیجاتی که پیر و کهنه شده اند را دور بیاندازید.

علاوه بر این، هنگامی که مقامات بهداشتی هشدار می دهند برخی غذاها را نخورید، بهتر است که آنها را اصلا مصرف نکنید.

 


انجمن کنترل بیماری ها به والدین کودکان کمتر از 5 سال، توصیه می کند که از خریدن و یا دست زدن به جوجه مرغ و یا جوجه اردک خودداری کنند

منابع غیر غذایی سالمونلا

حیوانات خانگی ممکن است باکتری سالمونلا را در روده خود حمل کنند. بنابراین مدفوع آنها دارای باکتری سالمونلا می باشد.

باکتری سالمونلا در روده حیوانات خانگی از قبیل: لاک پشت، مار ، جوجه و پرندگان دیگر؛  بیشتر یافت می شود.

همیشه، بعد از دست زدن به حیوانات و مدفوع آنها، دستان خود را با آب گرم و صابون خوب بشویید.

 

سالمونلا در جوجه مرغ و جوجه اردک

انجمن کنترل بیماری ها ( CDC) شیوع سالمونلا در جوجه ها را هشدار داده است.

شیوع این بیماری در بهار هر سال ایجاد می شود، زیرا پدر و مادر برای فرزندانشان، جوجه می خرند و با این کار باکتری سالمونلا را به خانه خود می آورند!

بکتری سالمونلا

انجمن کنترل بیماری ها به والدین کودکان کمتر از 5 سال، توصیه می کند که از خریدن و یا دست زدن به جوجه مرغ و یا جوجه اردک خودداری کنند.

 

علائم آلودگی با سالمونلا

این علائم غالبا بعد از 12 تا 72 ساعت، پس از بلع غذا ظاهر می شوند. این علائم عبارتند از:

دل درد

- گرفتگی های عضلات شکمی

اسهال

تب

 

درمان سالمونلا

بیشتر مبتلایان بدون روش های درمانی، در طی 4 تا 7 روز بهبود می یابند.

افرادی که دارای اسهال شدیدی می باشند، نیاز به جبران مایعات از دست رفته دارند. این مایعات را می توان از طریق داخل وریدی به بدن رساند.

آنتی‌بیوتیک همیشه لازم نیست. اما اگر باکتری سالمونلا، روده ها را عفونی کرده باشد، درمان آنتی‌بیوتیک لازم است.

درمان با آنتی بیوتیک در کودکان، افراد ضعیف، افراد مسن و افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف لازم است، زیرا در این افراد باکتری سالمونلا، خیلی قوی عمل می کند. 





بنیامین خیامی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی